Mladí praktici staňte sa súčasťou celoeurópskeho výskumu a pomôžte modernizovať svoju prácu, ale aj praktické a rodinné lekárstvo! Odmenou bude link na webinar o AI.

Zakladajúci členovia Európskeho hnutia mladých rodinných lekárov (EYFDM) Digital Health and Artificial Intelligence (AI) Special Interest Group (SIG) si vás dovoľujú pozvať na účasť na výskumnej štúdii s názvom „Hodnotenie pripravenosti mladých rodinných lekárov na umelú inteligenciu v Európe“.

Cieľom tohto výskumu je posúdiť pripravenosť mladých rodinných lekárov pracujúcich v Európe využívať umelú inteligenciu v zdravotníctve a identifikovať faktory, ktoré túto pripravenosť ovplyvňujú.

Vaša dobrovoľná účasť na tejto štúdii by zahŕňala vyplnenie krátkeho dotazníka, ktorý by mal trvať približne 5-6 minút. Dotazník zhromaždí demografické informácie a preskúma vaše vnímanie a skúsenosti s AI v zdravotníctve.

Váš príspevok k tomuto výskumu je dôležitý a pomôže formovať budúcnosť zdravotníckej praxe. Organizátori výskumu budú vďační, ak budete tento odkaz zdieľali so svojimi kolegami a dúfajú, že nájdu 5 členov z každej krajiny.

Pomôžete nám prekročiť tento počet?

Tí, ktorí sa zúčastnia štúdie, budú mať možnosť získať registračný poukaz na webinár o využívaní AI v zdravotníctve.

Odkaz na prieskum nájdete tu: https://forms.gle/2CYPDqcJx1JpMiGK7